xbprev.jpg (521 bytes)xbtoc.jpg (529 bytes)xbnext.jpg (517 bytes)

Disclaimer
Het installeren van een netwerkje is natuurlijk alleen voor persoonlijk gebruik; het is zeker niet de bedoeling om je hele buurt aan te sluiten of extreem dataverkeer te genereren. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele problemen die ontstaan na het uitvoeren van de handelingen beschreven op deze webpagina's... Een hoop providers staan het delen van een verbinding officieel niet toe! 

Inleiding
Allereerst: Welkom op onze site! Deze site is bedoeld voor de beginnende 'cableguys' en misschien ook nog wel 'cablegrrrls' (Danielle? :-)... Geen zin om de hele tijd met floppy's en harddisks heen en weer te rennen? Behoefte aan een tweede computer met internet? Zit er net iemand anders achter de internet PC en moet je toch iets opzoeken voor school (broertjes/zusjes etc!!)? Maar één printer en toch op alle computers willen printen? Schijfstations delen? Het is mogelijk; maar u heeft uiteraard wel een paar dingen nodig ( en zoals altijd: het kost wat tijd &  geld! ):

Als u doorleest zult u zien dat het er allemaal nog een beetje rommelig uitziet : mijn excuses daarvoor want het zal altijd 'under total destruction' zijn. Als u een vraagt heeft, check dan eerst of die vraag toevallig niet al voorkomt op de FAQ pagina. Als dat niet het geval is kunt u altijd mailen. Bedenk wel dat ik niet altijd tijd heb om de mail gelijk 5 minuten later te beantwoorden (ik zit in het examenjaar). 

De volgende mensen wil ik bedanken omdat ze me hebben gewezen op fouten en/of suggesties gegeven hebben over de inhoud:

Walter Janssens, bjorn_008, Erik Knol, Daniëlle van de b'ART Helpdesk, Pascal Latten, Roland G. van Leusden, Wim Snippe, Martin Huijgen, Zer0, Rene Wessling, Marc, Marco, Mario, Martijn, TH , Nicholass Droogendijk, T. van der Ham, The Highlander (klik op de naam voor zijn homepage, o.a. info over WinGate installeren), Robert M. Nijholt e.v.a.

xbprev.jpg (521 bytes)xbtoc.jpg (529 bytes)xbnext.jpg (517 bytes)